Een nieuwjaarsbrief van Rolmodel

Beste lezer,

208 dagen geleden verscheen de eerste blog op rolmodel.be, 29 blogposts en iets meer dan 19.000 views later mogen we trots zijn op ons eerste half jaar. Met een geweldig team dat groeide van drie naar meer dan 10 vrijwilligers en een trouw lezerspubliek dat elke twee maanden verdubbelde, kunnen we 2015 met een gerust hart achter ons laten en samen vol zelfvertrouwen bouwen aan een geweldig 2016!

 

Hier zijn alvast onze goede voornemens om van 2016 een topjaar te maken:

  1. We zijn vastberaden om jou boeiende, kwalitatieve content te blijven serveren. Aangeleverd door onze vrijwilligers en verwerkt door onze redactie, zullen de blogposts even interessant zijn en even professioneel verschijnen op jullie computer, tablet en smartphone.
  2. Ons volgende goede voornemen is jou meer aan het woord laten via onze socialmediakanalen en in te zetten op je feedback. Door met jou in dialoog te treden, willen tot in de puntjes te weten komen wat je interessant vindt en wat niet. Wees dus niet bang en like, reageer, antwoord en deel naar hartenlust! Op die manier kunnen wij je boeiende artikels blijven leveren.
  3. Wij willen groeien! We zijn dus op zoek naar schrijftalent en leuke, spannende, droevige of hilarische verhalen. Heb jij zo’n talent of ook zo’n verhaal? Of misschien wel alle twee? Aarzel dan niet ons te mailen, bellen, sms’en, faxen, telexen, rooksignalen te sturen en wie weet verschijnt jouw verhaal wel op onze website!

Dit zijn onze goede voornemens.
Nu wensen we jou ook nog een Prettig Eindejaar
en een heel Gelukkig Nieuwjaar!

Dikke zoen van je kapoen,

Rolmodel

Antwerpen, 1 januari 2016

rolmodel-2016

 

Dit zijn onze voornemens, maar wat zijn die van jou? Laat het ons weten in een reactie hieronder, of via Facebook of Twitter!

Deel onze blogs alsjeblieft!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.